Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.08.2016 22:17 - ОСВОБОЖДАВАНЕ ЧРЕЗ ИСТИНАTA - Андрей Шаповалов - гл. 3 /10/
Автор: blagovestie Категория: Други   
Прочетен: 508 Коментари: 0 Гласове:
0




Когато видях тялото, бях шокиран
. Едни части на Тялото ги нямаше въобще, други части бяха толкова големи, че ръцете приличаха на крака. Рамената, бяха се сраснали. Това е хибрид!  И Бог плаче, защото Неговото Тяло е неспособно да се движи. Казвам: “Господи, а света? Той ми отговаря: “В това състояние Църквата не е способна да спасява света. Сега е времето да се поправи Църквата, сега е времето мутанта да се промени”.

Бог ми каза конкретно: “Когато генералите се събраха, те измислиха тази идеяда извисят само няколко позиции в Църквата. И точно тях да рекламират, да ги изтъкнат толкова много, че цялото Тяло да иска да бъде на тези позиции. Всички останали позиции — незабелязано да залепиш етикет: религия и да се приближиш. Знаете ли защо съм шокиран? Аз пръв правех това. Когато Бог ми показа това, даже още не бях излязъл от видението, веднага там се покаях.

Сега всички се втурват да бъдат пастори или евангелисти, или лидери на хвалението. В същото време от дявола на практика са премахнати позициите на  молителите и ходатаите, които стоят в пролом. Виденията и пророчествата напълно са затиснати и върху тях е залапен етикет “религиозници”. Изгонването на демони е станало рядкост, и самата Църква се сражава практически против това. Тялото Христово трябва да бъде живо. Знаете ли, че То има конкретно вкусово качество и че Бог има духовни вкусови рецептори. В Църквата на Бога трябва да се включат тези вкусови рецептори. Когато в устата ти попада нещо развалено, то вкусовия рецептор реагира и ти го изплюваш. Дяволът е лишил Църквата от вкусовите духовни рецептор, те са премахнати, унищожени и заглушени от Църквата. И сега Църквата може да се отрови и даже няма да обърне внимание на това. Всяка книга, всяка доктрина, всякаква зараза може да дойде в Църквата и тя приема това като своя основа.

В процеса на видението Бог ми каза: “Моята Църква е поразена и мутирала единствено заради това, че преди много години доста внимателно от дявола са били премахнати вкусовите й рецептори и много духовни фактори: зрението, възприятието, разума”. На нас ни се струва, че позицията на пастора е най-важната. Но това е голямa заблуда, защото кoлкото и силен пастор да си, ако Църквата изяде нещо духовно заразено, тя ще се отрови. И какъвто и добър пастор да е, той ще падне. Кажете ми, колко велики помазаници виждаме, които сега са паднали.  Дяволът просто ги събаря и ги трупа. И знаете ли защо? Защото около тях няма вкусови рецептори, които да разпознават: този човек не трябва да е около теб, сега това не е твое, това не е твое, и това не е твое. Не чети тази книга, защото е демонична и е пратена от дявола, уж написана от добър автор. Когато Бог ми показа това видение, аз казах: “Господи, ние всичките сме се излъгали, въртят ни на малкия си пръст, сдъвкали са ни и изплюли, след като са ни учили по друг начин”.

Дарът за разпознаване на духовете практически не съществува в Църквата, тъй като това са вкусовите й рецептори. Възкресяване на мъртвите и останалите чудеса, които трябва да присъстват в Църквата, просто ги няма.

Знаете ли какво се случва, когато Бог казва: “Искам да бъда око”, но то толкова дълго време не е било в Тялото, че цялото Тяло отхвърля окото. Тялото започва да отхвърля тези части, които Бог е планирал. Те толкова дълго време не са били там, че доктрините в Тялото Христово са навлезли в Църквата и тя отхвърля всичко, което чува, вижда, разбира и има обоняние. Всичко това сме длъжни да го върнем обратно в името на Исус Христос!

Аз в никакъв случай не осъждам никой, повярвайте ми. Просто искам всички с вас да видим коварния замисъл на дявола. Коварният замисъл на дявола е бил да дебалансира Църквата, да дебалансира Тялото и да открадне най-важните дарове и служения, да ги премахне и да ги направи противни. Видях замисълът на дявола, когато се съветваше със своите главнокомандващи генерали и те му предлагат този план: да не воюват с Църквата, а да направят много известни някои позиции, да се напишат стотици книги относно тези позиции и да се свикат конференции, да ги изтъкнат. Тоест, те започнаха да говорят, че трябва да се възхвалява и възхвалява, и възхвалява определена позиция в Църквата. И когато тази позиция я възхваляват в Църквата години и десетилетия, вече никой не иска нищо друго освен тази позиция.  Знаете ли какво е това, скъпи мои? Това е коварният план на сатана. Той не воюва с нас чрез естествено оръжие, той ни унищожава със собствените ни доктрини. О, Господи, дай ни мъдрост, дай ни откровение, дай ни да разберем, Исусе, че ние не воюваме с глупостта. Ние воюваме с Луцифер. Ние трябва да ходим толкова близко с Бога, че да виждаме, да ВИЖДАМЕ всичко. О, Исусе…

Те му предложили този план: да не воюва с Църквата, а да направи някои позиции известни, а други непопулярни – напълно опозорени, религиозни и стари. Видях, че точно този план и стратегия са били върху харизматичното  движение в началото на 90-те години. Бях пренесен в края на 80-те години, в началото на 90-те и видях този план. Когато харизматичната църква беше родена от самия Бог, видях, че това дете беше родено от Бога. Но поради това, че  харизматичното движение е било лишено от всички вкусови качества, Църквата не е могла да разпознае, че това е плана на дявола и е попаднала в клопката му.  Точна тази харизматична църква, която е създал Бог, е стабилизирала и представила тази доктрина за някои от позициите. Отидете в която и да е християнска библиотека и намерете книга за лидерството, преуспяването, благословението, хвалението, музиката. И потърсете за духовните дарби, проявленията, виденията, чудесата, за дарбата на разпознаване, за пророчеството. Ще намерите съвсем малко за духовните дарби, а за всичко останало – толкова много литература, която няма да успеете да прочетете. Знаете ли какво е това? Това е план на Сатана.

Сега се подлагам на пълно осъждание като написах това откровение. Заради тези видения вече ме нарекоха еретик, сатана, Кашпировски, какъв ли не. По-лошо от това не може и да бъде. Някои хора казват: ти няма какво да губиш; затова точно ще ви разкажа какво ми показа Бог.

 По времето на Талинското движение във видение видях дявола, който беше тъй шокиран. Той не знаеше откъде се е появило харизматичното движение. То така го изплашило чак до основата му, до корените му. Дяволът се разтресе, когато Бог роди харизматичното движение. Видях как той беше ужасен и шокиран. И веднага, когато огънят беше в разгара си; (всъщност той не се беше разгорял само там, но и на много други места и области, не само в нашата страна), дяволът събира всичките си главни генерали. Събрал е най-главната войска и военначалниците си. И точно там е била разработена тази стратегия и ние  всички сме попаднали в клопката й.  

 Не можех да намеря други книги, освен за лидерството и преуспяването. О, преуспяването сега е новост у сатана. С една дума, лъжа на дявола! Ако взимаш заплата  $10 на час, ще те направи нищожен като бълха. Идват бизнесмени и след учението им разбираш какъв идиот си. И още веднъж разбираш, че ти не можеш да бъдеш там, където са тези бизнесмени. Въздишаш, подсмърчваш и отиваш да си метеш двора или да слагаш тухли, или да завърташ крушки. Скъпи мои, ние трябва да се отречем от това демонично бълнуване. Бог има план за теб и не е задължително да станеш този или онзи. Ти трябва да намериш себе си, себе си! Себе си!

Видях, че харизматичната църква е изобретила багер, който е нарекла “Цялата религия долу”. Всъщност, в началото харизматичната църква е допуснала извращения и смешни неща. И после, когато се срещах с хората, участвували в първите харизматични движения, те казваха, че просто това е било детство и че са се откъснали от веригата. Нужна им е била свобода, да потанцуват, да обикалят около столовете, да се повъргалят на пода. Това не  е било проявяване на Святия Дух, това е просто друга крайност. Дяволът е забелязал, че е бил създаден доста сериозен багер, и че практически никой не може да разпознава духовете. Дяволът е поставил всичките дарби на Святия Дух в този багер, който са нарекли “Долу религията“ и са премахнали от Църквата цялата Божия слава.

Сега в Църквата съществуват най-яките позиции, които всички искат: пастор, лидер в църквата. Но ако не е лидер, то поне е лидер на хвалението. Ако не съм на пианото, то със сигурност микрофонът ме чака, а ако не е микрофона, то се махам от тази църква, защото там не може да се развивам. Знаете ли кой е измислил това? Сатана. Твоя касетофон в колата понякога ще прослави по-добре Исус, отколкото групата на хвалението. Когато ходиш с Бога, Той ще започне така да говори в сърцето ти, че нито един проповедник няма да преправи Неговата истина. Ние с вас трябва да разберем, че Църквата - това са всички християни, а не само ние и нашето събрание. Ние сме само късче. Трябва да стане цялото Тяло!




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blagovestie
Категория: Поезия
Прочетен: 2894941
Постинги: 1061
Коментари: 8676
Гласове: 21461
Блогрол
1. ПРАВОСЛАВЕН ИНТЕРНЕТ КУРС /ПИК/
2. Мултилинеарна Библия с множество преводи, възможност за добавяне на бележки и куп благинки
3. Християнски ресурси (на руски)
4. Речник на Стронг - цялото Писание (на руски)
5. Филмът, променящ гледната точка на "180 градуса"
6. kolibka.com - филмите, които ме ориентират и образоват
7. Още за изучаване на Словото
8. От пиле мляко
9. Християнска литература, много, на руски език
10. Предание.ру
11. Огромна библиотека (руски език)
12. Линк към Православна енциклопедия (руски език)
13. Патристика (български език) Rado76-блог
14. Православно помагало - книги на български
15. Богословие - материали на български език
16. Тълкуване на Библията - Стар и Нов Завет от Лопухин (на руски език)
17. Пермакултура - Божият начин
18. Още ресурси за изучаване на Писанията (на руски език). Библията на иврит. Есхатология, тълкувания, препратки
19. Тора и изследване (на руски език)
20. Тора и коментари, библиотека (на руски език)
21. Иврит
22. Наследството от избрания народ за всички ни (Толдот.ру)
23. ! Мултипреводна Библия само през Windows
24. Тора с различни коментари, руски
25. Другият ми блог
26. Лекции ПИК и проповеди