Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.09.2016 21:00 - ОСВОБОЖДАВАНЕ ЧРЕЗ ИСТИНАTA - Андрей Шаповалов - гл. 5 /18/
Автор: blagovestie Категория: Други   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
1



 

И видях, че на вид това е възрастен мъж, а отвътре всъщност е две-три годишно дете. Той не беше ненормален, беше абсолютно нормален, като си играеше, мислеше за това, което правеше и изглеждаше доста нормално от страната на две-три годишно дете. Пускаше лиги, издаваше детски звуци, напикаваше се и се наакваше в красивия си костюм. Всичко това така ме шокира, защото беше реално видение. Когато го видях, не беше смешно, беше отвратително и изглеждаше доста грозно и шокиращо.

Бог ми каза: Това е присъщо на младенците и в това няма нищо странно, докато е дете. Но сега той е възрастен човек и това изглеждаше ужасно, защото съобразявайки се с възраста на този мъж, това не трябваше да е така. Не трябваше да е така!

Гледах детето и попитах пак: Господи, какво е това? Той ми отгови: “Това е недоразвитата Църква”. Той ми я показа като сформираща се количествено. Поведе ме по-нататък и това видение имаше малко по-друга страна на Църквата. Той ми обясни всичките тези неща: защо Църквата е в това състояние досега.

Знаете ли, че в този свят, всичко се построява върху прогреса на предишното поколение? Всичко в този свят, и Църквата, се построява върху прогреса на предишното поколение. Ако един човек е глупав, ще започне да изобретява кола наново. Колата не се изобретява отново. Когато човек иска да създаде нещо, той търси в тази сфера, в която вече са направени изобретения, в която отдавна вече са написани книги. Той изучава всичко и само върху основата на тези изобретения, той започва да строи новото, което още не е съществувало. Това не е света, не е дявола, това е закона на вселената: така е направил Бог, това е Неговия план. Ние прогресираме, всичко прогресира. Къщите стават по-добри. И когато той иска да създаде кола, той не изобретява отново колелото. Колите в миналото са приличали на карети с дим, и това нещо викало, крещяло, шумяло, защото ауспуха на колата още не е бил направен. Даже бабите като видели такава кола, се прекръствали и казвали: това е нечисто, нечисто. За тях това не е било кола, а крещящи демони. Сега никой не прави така. Знаете ли защо? Защото това вече е отминало. Хората взимат основните данни и после ги добавят към колата; тя не се изобретява наново, към нея се добавя. Същото е с нашите къщи, дрехи, каквото и да вземеш, самолетите, музиката, музикалните инструменти: нищо не се изобретява, всичко се прави върху прогреса на предишното поколение.

А какво ще стане ако следващото поколение не получи знания от предишното? Какво ще стане? Ще бъде повторение на същото, което е било: те ще повтарят същото, същите грешки. И аз видях плана на Сатана: винаги да се грижи за това, че следващото поколение новородени християни да не получи навиците на предишното и от столетие в столетие да се въртят в кръг, като не предават нищо по-нататък.

Бог ми каза:Моята Църква се е сформирала физически, количествено. Чувате ли, ние сме по целия свят, тези, които сме умити с кръвта на Христос и вярват в Еваангелието. Ние с вас сме милиони, милиони, милиони. Статистиката казва, че най-бързо развиващото се вероизповедание или религия на Земята е християнската. Ако някой ви казва, че е друга религия, това е лъжа. Отидете и проверете истинските данни. Повече от всичко продължават да се печатат книги, имам в предвид Библии. Най-популярната личност продължава да бъде кой? Исус Христос! И по телевизията продължават предаванията за Исус Христос. Него Го няма вече 2000 години, а те все още снимат филми за Него. Затова трябва да разберем: дяволът не може, не може да спре Църквата от размножаване и той е имал друг план.

Бог ми каза: Това е един от първите и най-коварни планове на дявола, не най-първият; но когато се е родила Църквата, това е бил един от първите му замисли.

Ние всичките се въртим в кръг 2000 години. Сформирали сме се количествено, движим се по разни страни, но ние нямаме точно духовните аспекти: аспектите на чудесата, виденията, пророчествата и цялата Божия слава, и какво ли не още. А Бог ми каза, че ние трябваше отдавна да сме получили знания от предишното поколение и да не правим вече същото, а да строим върху него.

Планът на Сатана е да те държи недоразвит и глупав, за да не може никой да черпи и да се поучи от твоя живот. Този план на дявола е доста стар и е съсредоточен върху това да не се предаде на новото поколение нищо, през което нашите праотци са преминали, за да започнем и ние наново да се въртим по кръга. По такъв начин Сатана не се притеснява за християнството, защото то винаги ще бъде на нивото на младенчеството и недоразвитието. На него ще му бъде доста лесно да се справи с Църквата. Ние с вас и до ден днешен все още се намираме около младенческите истини, които апостолите отдавна са минали. На нас ни казват, че ние сме доста далеч от апостолите. А Бог ми показа: ние трябваше вече да сме започнали от тяхната платформа, а не да достигаме това, което те вече са постигнали. Бог ми каза конкретно: ние сме недоразвита вселенска Църква. И Той ми показа, че този план на дявола е проработил примерно върху 90% от християните. Дяволът не се бои от християнството. Аз бях шокиран, че той не се бои от християнството, Църква! Ние трябваше отдавна вече да се храним с твърда храна, но ние все още се въртим около изгонването на демони, изцеляване на болни, полагане на ръце, кръщаване в Святия Дух. Ние трябва да започнем от тази платформа, Църква! Ние трябва да започнем да строим.

Исус е положил фундамента, но учениците са отишли по-далече от Него. Това никой не може да оспорва. Сянката на Исус никога не е изцелявала, а сянката на учениците е изцелявала. Исус не е направил и 10% от това, което са постигнали учениците. Учениците са се пръснали по цялата земя и Евангелието е проповядвано навсякъде, където е могло да бъде проповядвано. Те са отишли при езичниците в различни страни. Препаските на Христос не са ги слагали никъде, а когато слагали препаските на учениците демоните са излизали с крясък, даже когато апостолите не са се намирали наблизо. Скъпи мои, това е прогрес. Какво е направил дяволът? Той е разбрал, че ако християнството се развива с такава скорост, ще настъпи краят му! Защо? Защото той не е могъл да се добере до тях. А ние с всяка година умираме; количествено сме много, ние сме навсякъде, на всеки ъгъл има църква, а ако на този няма, утре ще открият. Дяволът знае, че няма нужда да се противопоставя на това и си е направил поредният план.

Видях защо Сатана практически винаги побеждава в борбата с христяните и във войната с Църквата – защото той винаги воюва с дете. Винаги! Той е измислил нов план и практически всички ние сме попаднали в него. Когато се роди ново поколение християни, ние не им предаваме духа, ние им предаваме традициите, които носят само смърт: те не носят живот.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blagovestie
Категория: Поезия
Прочетен: 2894028
Постинги: 1061
Коментари: 8676
Гласове: 21461
Блогрол
1. ПРАВОСЛАВЕН ИНТЕРНЕТ КУРС /ПИК/
2. Мултилинеарна Библия с множество преводи, възможност за добавяне на бележки и куп благинки
3. Християнски ресурси (на руски)
4. Речник на Стронг - цялото Писание (на руски)
5. Филмът, променящ гледната точка на "180 градуса"
6. kolibka.com - филмите, които ме ориентират и образоват
7. Още за изучаване на Словото
8. От пиле мляко
9. Християнска литература, много, на руски език
10. Предание.ру
11. Огромна библиотека (руски език)
12. Линк към Православна енциклопедия (руски език)
13. Патристика (български език) Rado76-блог
14. Православно помагало - книги на български
15. Богословие - материали на български език
16. Тълкуване на Библията - Стар и Нов Завет от Лопухин (на руски език)
17. Пермакултура - Божият начин
18. Още ресурси за изучаване на Писанията (на руски език). Библията на иврит. Есхатология, тълкувания, препратки
19. Тора и изследване (на руски език)
20. Тора и коментари, библиотека (на руски език)
21. Иврит
22. Наследството от избрания народ за всички ни (Толдот.ру)
23. ! Мултипреводна Библия само през Windows
24. Тора с различни коментари, руски
25. Другият ми блог
26. Лекции ПИК и проповеди