Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.09.2016 21:12 - ОСВОБОЖДАВАНЕ ЧРЕЗ ИСТИНАTA - Андрей Шаповалов - гл. 5 /21/
Автор: blagovestie Категория: Други   
Прочетен: 518 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.09.2016 21:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Видях, как зад всеки пакет от традиции са били поставени специални демони. И точно обучени чрез тези традиции, те са се грижели да се предава точно това. И когато виждате тези демонични светкавици на омраза към вас, знайте: това не са хора, това са демони, охраняващи този пакет от традиции. Това е свръхестествено: хората ще те атакуват, неразбирайки, защо те мразят. Под влиянието на демоните те си мислят, че това е Святия Дух.

Видях във видение как демони охраняват следващия пакет от традиции. Някой пак ще каже: Ти ни нападаш. Та аз не нападам хората, аз съм влюбен в хората. Аз мечтая Църквата да стане и всички да влязат в нея. Аз мразя коварния Сатана, който продължава да унищожава нашето поколение и ние до ден днешен сме с бутилка мляко, вместо с твърда храна. И повярвайте ми, в такова състояние не се воюва с дявола. Тези бесове се грижат желязно да се спазват тези традиции, наистина желязно.

Започнах да виждам, как до хората в местните църкви се е приближавала истината и те са започнали да разпознават лъжата на дявола. Те са казвали: “Това е лъжа, това е заблуда, това е смърт”. Видях това просто като на филм. И тези, които са разпознавали тази лъжа, духовно са ги унищожавали, отлъчвали и премахвали от църквите, назовавайки ги еретици, бунтари и заблудители. И атакувайки ги са мислели, че ги води Святият Дух, за да се премахне нечистотата от Църквата, неразбирайки, че премахват гласа на своето поколение. Бог е искал да действа чрез тях, но те са ги унищожавали.

Какво наричаме недоразвитост? Видях много местни църкви и в тях малки огънчета. Приближавайки се по-близо, видях, че това са хора, които полагат ръце, криейки се от лидерите си, молят се тайно, защото ако те разберат, ще ги изгонят от църквата. Видях, че тези хора нямаха сила да се противопоставят на това лидерство, защото просто ще ги затрият. Те пишат тихичко, тайно своите неща, записват пророчества, откровения. И това са мънички огньове. Видях в няколко голями църкви 3-5 огънчета, в други нямаше и нито едно. Видях, че тези хора са доста малко. И най-интересното е, че тези хора тихичко полагат ръце, дават откровения. Като цяло те са като тяло от малки огънчета на откровения от Бога. Те правят всичко: изцеляват, молят се за кръщение в Святия Дух, ходейки в църквите си, които не признават кръщение в Святия Дух, и т.н. И Бог ми казва: “А Аз искам всички да правят това”. Видях, че Бог иска цялата Църква да полага ръце, да се моли, да пости, да се движи, всички да получават откровения. Божията воля, точно Божията воля е даже новородените деца да правят всичко, всички чудеса и да бъдат даже задействани във възкресението на мъртвите. Бях учуден: даже децата! Когато видях това видение се върнах назад и видях някои неща през очите на Бог. Той казваше: “Аз искам цялото Мое Тяло да прави това!”

Господ също така ми каза, че точно ние, Неговата Църква, трябва да разпознае това и да го унищожи. Ние! Той ми каза: “Деца, слушайте Ме внимателно: Ще ви дам откровение, знание и оръжие, което се явява истината за разрушаването на хитростите и лъжите на Сатана”. Той ми показа едно нещо: Той не се намесва в тази война! Скъпи, ние трябва да направим всичко това! Ние като Църква, въоръжена с откровения, видения, пророчества. Това са инструментите, които Бог слага в ръцете ни. Не Той ще направи това, ТИ трябва да го направиш! За да не ти казват, че ти си никой и нищо - пакета, който са ти предали. Скъпи мои, ние трябва да се движим напред!

Когато получих това откровение, аз ридах. Знаете ли защо? Защото Църквата е изгубила 2000 години, тя е трябвало да строи - след Исус апостолите, след тях следващото поколение и така всяко следващо поколение…

Бог толкова много иска да се движи на земята, но на Него Му трябват израснали християни. На Него Му трябва израснала Църква, която ще прави всичко, което Бог й каже! Която ще прави всичко, което Бог й покаже! И затова, скъпи мои, моята мечта е всеки едни от вас да стане победител и воин!

Исус, благодаря Ти за поредната бомба върху царството на Сатана. Ние ненавиждаме дявола и всичко, каквото прави той с нашите братя и сестри. Ние ненавиждаме всичко, каквото е направил с Църквата и как я е обезобразил. Но ние знаем, Господи, че в тези дни Църквата се издига. Не напразно ни се откриват тези истини, които не се виждат и чуват, и никъде на са били описани. Ние точно сега ги получаваме като Църква. Ние знаем, че сега Ти поставяш диагнозата и скоро ще ни излекуваш. Ние ще можем да се движим, ще можем да ходим, ще можем да достигаме. И ние вярваме, Татко, че нашето поколение ще събере огромна реколта. Ние ще съберем огромна реколта не там, където ще отиваме или ще полагаме ръце на някого. Тези откровения, които ще ни дадеш в духа, те ще ни движат по тази земя. И върху това, което сме получили, ще строят нашите деца и нашите внуци. И нашата мечта е те да отидат много по-далеч, отколкото всички ние. Защото това не е наш каприз, това е Тялото на Църквата. Исус трябва да дойде за зряла Невяста, за зряла Църква.
Благодаря Ти, Любими, благодаря Ти за всичко!




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blagovestie
Категория: Поезия
Прочетен: 2898702
Постинги: 1061
Коментари: 8676
Гласове: 21461
Блогрол
1. ПРАВОСЛАВЕН ИНТЕРНЕТ КУРС /ПИК/
2. Мултилинеарна Библия с множество преводи, възможност за добавяне на бележки и куп благинки
3. Християнски ресурси (на руски)
4. Речник на Стронг - цялото Писание (на руски)
5. Филмът, променящ гледната точка на "180 градуса"
6. kolibka.com - филмите, които ме ориентират и образоват
7. Още за изучаване на Словото
8. От пиле мляко
9. Християнска литература, много, на руски език
10. Предание.ру
11. Огромна библиотека (руски език)
12. Линк към Православна енциклопедия (руски език)
13. Патристика (български език) Rado76-блог
14. Православно помагало - книги на български
15. Богословие - материали на български език
16. Тълкуване на Библията - Стар и Нов Завет от Лопухин (на руски език)
17. Пермакултура - Божият начин
18. Още ресурси за изучаване на Писанията (на руски език). Библията на иврит. Есхатология, тълкувания, препратки
19. Тора и изследване (на руски език)
20. Тора и коментари, библиотека (на руски език)
21. Иврит
22. Наследството от избрания народ за всички ни (Толдот.ру)
23. ! Мултипреводна Библия само през Windows
24. Тора с различни коментари, руски
25. Другият ми блог
26. Лекции ПИК и проповеди