Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
16.05.2012 07:12 - Последните времена са факт
Автор: blagovestie Категория: Видео   
Прочетен: 4496 Коментари: 15 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 
 
 
Звучи като сюжет за научно-фантастичен филм, но всъщност това са събрани и обобщени факти...

Не искам да ви натрапвам нищо. Просто попаднах на този материал преди време, четох статии по въпроса, включително и при блогъри, като zahariada. Определено има неща, над които си струва да се замислим. Да потърсим информация. Да изследваме.

Новите технологични открития са просто изумителни. Но как ще се прилагат? Какво е предназначението им. Не ми се вярва милиарди да се влагат в още технологии, които просто да увеличат начините за хорско забавление и развлечение...

Кога ще се върне Христос не знае никой освен Отец! Не твърдя, че Пришествието ще е утре или тази седмица, но има неща, за които не трябва да оставаме слепи.

                                                                                       Който има уши...











Гласувай:
14



1. antoninus - NASA
16.05.2012 09:27
Това е от 1 познат :)
Изгледай и това - истинската цел на НАСА:
http://www.youtube.com/watch?v=yaT2G4fMT4o&feature=related

А знаеш ли как ще се появи Исус? Как ще го разпознаем от Луцифер?
цитирай
2. antoninus - II Пришествие
16.05.2012 09:36
“Ско­ро на из­ток се по­я­вя­ва ма­лък, че­рен об­лак, го­лям кол­ко­то по­ло­вин чо­ве­ш­ка длан. То­ва е об­ла­кът, кой­то об­г­ръ­ща Спа­си­те­ля, от­да­леч из­г­ле­ж­дащ, ка­то че ли е об­гър­нат в тъм­ни­на. Бо­жи­ят на­род знае, че то­ва е зна­ме­ни­е­то на Чо­ве­ш­кия Син. С тър­же­с­т­ве­на ти­ши­на те са при­ко­ва­ли по­г­лед към Не­го, наблюдавайки как се при­б­ли­жа­ва все по-бли­зо към зе­мя­та, ста­ва­й­ки по-све­тъл и по-сла­вен, до­ка­то се пре­вър­не в го­лям бял об­лак, но­си­тел на сла­ва, по­до­б­на на уни­що­жи­те­лен огън, а над не­го се из­ви­ся­ва дъ­га­та на за­ве­та. Исус язди (Откр. 19:11-16) на­че­ло ка­то мо­гъщ По­бе­ди­тел...
Откровение 19:14
14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.
(Бел. Antoninus) Исус ще бъде последван от милиарди по милиарди ангели. Няма да слезе от летяща чиния.


С хва­ле­б­ни пе­с­ни на не­бе­с­на му­зи­ка пе­ят све­ти­те ан­ге­ли, не­из­б­ро­и­мо мно­же­с­т­во, при­д­ру­жа­ва­що Го при Не­го­во­то ид­ва­не. Не­бе­с­ни­ят свод е из­пъл­нен със си­яй­ни съ­ще­с­т­ва ­ ‘де­се­т­ки хиля­ди по де­се­т­ки хи­ля­ди и хи­ля­ди по хи­ля­ди’. Ни­кое чо­ве­ш­ко пе­ро не мо­же да опи­ше кар­ти­на­та, ни­кой чо­ве­ш­ки ум не е спо­со­бен да схва­не ве­ли­ко­ле­пи­е­то й!...

http://www.amigosbg.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=382
цитирай
3. henzelski - Ей сегичка
16.05.2012 13:10
ще се обадя на НАСА и ще им кажа да не се занимават с глупости, че от един син лъч чак до второто пришествие отидохме, а и от третото можем да закачим като едното нищо... :))
цитирай
4. otherwise - Краси, въпрос на информираност, мнение и интерпретация е :)
16.05.2012 13:40
Моля те без ирония. Ако си запознат с въпроса - слушам. Обосновано. Ако просто ще се бъзикаш...

Темата изобщо не е плитка. Звучи ти наивно, защото я разглеждаш повърхностно (ако изобщо я разглеждаш). Тук дори не става въпрос за конспиративните теории. Проектът "Син лъч", както и много други от този порядък, имат конкретна цел. Използването на ХААРП. Както и придвижването към политически, икономически и други цели според конкретен план.
Това не е нещо ново. Нито случайност. На всичкото отгоре е описано в Библията. Преди хиляди години...

Изборът дали да вярваш в това или не си е лично той, естествено :), както и другите имат право да разглеждат темата и от други ъгли, нали?
цитирай
5. otherwise - Тони, благодаря ти
16.05.2012 13:43
ако можеше някой, който следи темата, да обобщи цялата информация от научна и от религиозна гледна точка, синтезирано и разбираемо...

Днес ми е разсеяно и ангажирано, но не е лошо да се направи.
Ако си го мярнал някъде - дай линк!

Пък който разбере - разбере :)
цитирай
6. henzelski - Люси,
16.05.2012 13:57
малко подбъзикване няма да навреди на постинга ти, гарантирам! ;)
И понеже накрая става дума за уши, нека ти напомня, че моите са магарешки. :)) Също като твоя инат... :Р
цитирай
7. otherwise - Краси, дори подбъзикването трябва да е компетентно и аргументирано,
16.05.2012 14:03
иначе се превръща в спам или тролене... ;)

Кратък тест:
1. Какво е проект "Син лъч"?
2. Какво е HAARP?
3. Какво твърди Библията относно знаците за Последните времена?
4. Какво е "Ню ейдж" ? Какво твърди и какво целИ?
5. Кой движи пешките и останалите фигури зад кулисите в световен мащаб?
6. Какво предстои след световната финансова криза, обострянето на политическата обстановка и недостигът на ресурси, който ни се демонстрира?
7. Защо смъртоносните болести се увеличават въпреки напредъкът на науката и достиженията на медицината, както и при наличието на огромен напредък в областта на хигиената?
8. Защо измират пчелите? Защо културите, от които зависи прехраната ни, не се възпроизвеждат, както им е заложено от Бог, а от това печелят единици, които държат храната?
9. Защо има такова пренасищане за гладните умове и души на търсещите хора по отношение на най-различни религии, учения и философии, които повече объркват, отколкото да носят личен мир и възможност за израстване?
...

мога да продължа
цитирай
8. henzelski - Не, не трябва!
16.05.2012 14:11
То и затова се наричат бъзици, майтапи и прочее от сорта. Аргументиран бъзик? Ти не си у ред, Люси! :)))
цитирай
9. antoninus - otherwise виж
16.05.2012 14:22
Проект Blue Beam - Управление съзнанието на масите.Проекта Блу бийм е създаден за да управлява съзнанието на масите в планетарен мащаб.Това се прави локално за създаване на масов безпорядък в определени региони въздейства се на войската на противника с цел създаване върху тях на неконтролирана паника да се предизвикват хората масово да се събират по някакъв повод на едно място.Създава се у тях чувство на радост-граничеща с еуфория.Предполага се че Блу бийм е бил задействуван във Вашингтон по време на инагурацията на Барак Обама .Така разказват присъстващите за небивалата еуфория в това число и тези които по силата на своите политически убеждения не могат да се радват от присъствието на Обама в Белия Дом.В глобални мащаби се използува системата HAARP за мистификация на планетарните катаклизми нашествието на извънземни моделиране пришествието на месията. През 1994 година журналиста Серж Монаст в доклад съобщава за съществуването на заговар в който стоят NASA и правителството на САЩ.Целта да втълпят на обществото да го заставят да повярва в небесните знаци и чудеса като предостави свидетелства подриващи техните собствени религиозни убежденияи насаждащи религия Ню Ейдж. Как Ню Ейдж атакува християнството: http://maranatha.blog.bg/drugi/2011/07/01/niu-eidj-atakuva-hristiianstvoto.775286

За Ню Ейдж http://www.eresite.eu/newage.htm

Библейският възглед за смъртта http://varna.sdabg.net/rubriki/bog-i-chovek/193-bezsmyrtie-ili-vazkresenie




Serge Monast (1945 – D
цитирай
10. otherwise - Краси, темата изглежда ли ти забавна или смешна?
16.05.2012 14:40
Затова и е тук, в Благовестие...


Тони, това ме подсети също, че скоро четох през Калдата, които се занимават изцяло с технологии и изобщо не се интересуват от конспиративни теории, още по-малко от християнство, че вече е създаден четец на мисли. А мисленето е взаимо_действие, неедностранчив процес. Ако мислите могат да се четат, значи с тях може да се извършват и други действия, по аналогия с файловете на компютрите...

За чиповете - едва ли остана някой да не е чул поне.

Контрол над масите и психотропните практики и вещества - има цели дялове от психологията, даже учебници, при това съвсем достъпни, където открито се говори за тези неща. Можем само да гадаем какво се крие ЗАД и ПОД тях, до което нямаме достъп.

Да не говорим за провокирания и нашумял, почти модерен интерес напоследък към НЛО и нашествието на извънземни.

А Христос, още преди 2000 години е казал, че Сатана ще се преправи на светъл ангел, а светът ще бъде измамен дори за Неговото пришествие, ако не сме будни и "в час"...
цитирай
11. henzelski - Люси, а на теб изглежда ли ти, че ви преча на разсъжденията?
16.05.2012 14:59
???
цитирай
12. antoninus - Движение "Ню Ейдж"
16.05.2012 15:24
Движение "Ню Ейдж". Вярата в съзнателния живот след смъртта, днес се лансира особено много от движението Ню Ейдж. (26) Да се дефинира това популярно движение не е лесно, защото то представлява мрежа от организации и отделни индивиди, които споделят общи ценности и обща визия. Тези ценности произхождат от Източната / окултна мистика и пантеистичния мироглед, според които, всички са части от Онзи, Който е Бог. Те предвиждат една бъдеща "нова ера” на мир и просветление на масите, известна като "Ерата на Водолея" .

Ню ейджърите може да се различават във възгледите си кога и как ще започне новата ера, но те всички са съгласни, че могат да ускорят новия ред, като се ангажират в политическия, икономическия, социалния и духовния живот. Според някои социални анализатори, ню ейдж движението се е превърнало в основната културна тенденция на нашето време. Елиът Милър го определя като "третата голяма социална сила, съперничеща си с традиционната юдео-християнската религия и светския хуманизъм за културно господство". (27)

За ню ейджърите, основната реалност е един пантеистичен Бог, който се явява да е някакво безлично, безгранично съзнание и сила. Човешките същества са част от божественото съзнание и са отделени от Бога само в техните собствени съзнания. С помощта на специфични техники, като медитация, екстатични танци, и лишаване от сетивност, ню ейджърите търсят опитности в единението с Бог. Така, спасението за ню ейджърите, се отъждествява със себереализация чрез специални духовни техники.

http://varna.sdabg.net/rubriki/bog-i-chovek/193-bezsmyrtie-ili-vazkresenie
цитирай
13. antoninus - НЛО
16.05.2012 15:39
Кой се крие зад НЛО:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WKDgrcWusrs
http://timesbg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1164:rodzhr-morno-prvata-chast-na-intervjuto-tekst&catid=3:2010-11-11-08-50-14&Itemid=10
цитирай
14. mrgreen - от известно време приеха закон, ...
21.05.2012 19:32
от известно време приеха закон, чрез който американския президент получава върховна власт, над народа, армията и полицията. Съдържа доста параграфи..
цитирай
15. mihala - В духовно отношение Америка няма ...
02.07.2012 01:23
В духовно отношение Америка няма нищо общо с България, затова ни залагат най-различни духовни капани за да ни разберат...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blagovestie
Категория: Поезия
Прочетен: 2896566
Постинги: 1061
Коментари: 8676
Гласове: 21461
Блогрол
1. ПРАВОСЛАВЕН ИНТЕРНЕТ КУРС /ПИК/
2. Мултилинеарна Библия с множество преводи, възможност за добавяне на бележки и куп благинки
3. Християнски ресурси (на руски)
4. Речник на Стронг - цялото Писание (на руски)
5. Филмът, променящ гледната точка на "180 градуса"
6. kolibka.com - филмите, които ме ориентират и образоват
7. Още за изучаване на Словото
8. От пиле мляко
9. Християнска литература, много, на руски език
10. Предание.ру
11. Огромна библиотека (руски език)
12. Линк към Православна енциклопедия (руски език)
13. Патристика (български език) Rado76-блог
14. Православно помагало - книги на български
15. Богословие - материали на български език
16. Тълкуване на Библията - Стар и Нов Завет от Лопухин (на руски език)
17. Пермакултура - Божият начин
18. Още ресурси за изучаване на Писанията (на руски език). Библията на иврит. Есхатология, тълкувания, препратки
19. Тора и изследване (на руски език)
20. Тора и коментари, библиотека (на руски език)
21. Иврит
22. Наследството от избрания народ за всички ни (Толдот.ру)
23. ! Мултипреводна Библия само през Windows
24. Тора с различни коментари, руски
25. Другият ми блог
26. Лекции ПИК и проповеди