Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.08.2016 22:28 - ОСВОБОЖДАВАНЕ ЧРЕЗ ИСТИНАTA - Андрей Шаповалов - гл. 3 /11/
Автор: blagovestie Категория: Други   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
0




Видях как в духовният свят започнаха да се издигат библейски училища, съсредоточени само върху няколко
позиции, всичко останало беше премахнато.  Молитвите се направляваха само върху получаването на някои позиции. Хората се подреждаха отпред и се молеха всички да станат помазаници, всички да поучават Словото, всички да станат лидери на хвалението. Скъпи мои! Ако всички станат око, то ще се отиде ли далече? Тялото е от всички органи. Често най-важните части на тялото са невидими. Но ако с тях се случи нещо, то и очите ще угаснат, и устата ще замълчи. Искам тези неща да ви станат ясни, Църква. Останалите дарби и позиции са били пренебрегнати от самата Църква на Христос, и точно това е бил плана на дявола. Когато ние, включвайки и мен, с радост гледахме за развитието на харизматичното движение, как се е движела Божията слава, всички мислеха, че точно това ще преобърне света. Но това движение е вече смъртоносно ранено. Видях, когато се повдигна това и когато започна взрив от емоции и поклонения, започнаха да се отварят много църкви,  библейски колежи. Тогава дяволът започна да съсредоточава вниманието на хората върху позициите. После видях как с удоволствие дяволът седна обратно в креслото си! На нас ни се струваше, че дяволът е победен, а той отдавна вече беше спечелил войната. Дяволът знаеше, че открадвайки от Църквата най-важните позиции като зрението, слуха, вкусовите рецептори, разбирането, Църквата ще бъде лишена от всичко.  

Знаете ли, че Църквата може да съществува без някои членове, а без някои не може. Видях човека, който нямаше нито ръце, нито крака, но той така проповядваше, че много проповедници можеха да му завиждат. Поставили този човек върху масата и от там той така проповядва, че всички хора остават изумени. Ние трябва да разберем, че има части на тялото, които отговарят за развитието, те отговарят за всички откровения и за нещата, които ще се случват.

Видях, че харизматичния период  е като малко дете, родено от Бога, но което не можеше да просъществува дълго. Периода на харизматичното движение е в дарбите на Святия Дух. В същото време Бог е искал да я повдигне, но Църквата е била неспособна да приеме, тъй като тя е била хибрид. Още тогава Църквата е станала мутант. Бог е казал: “Искам отначало да повдигна Моето Тяло. То трябва да придобие очи. Няма религиозни позиции в Църквата. Религията е дух, а не  някаква си позиция”. Ако Бог ти показва видения, движи се в тях, ако пък пророчествa, пророкувай. Скъпи мои! Аз вярвам, че Бог ще ни дава такива неща, с които ще повдигаме тази нация. Няма просто да говорим. Скъпи мои! Ние работим върху цялото Тяло! Ще помогнем на всeки, който откликне на това. Самите ние растем и сега започваме да се включваме в това. Боже, колко много сме се заблудили! Помогни на всички ни!

 Знаете ли защо има толкова много неиздигнали се хора? Защото те така и не са разбрали, че отиват там, където не е тяхната позиция. Ако Бог те е предназначил да застанеш в пролом, то всичко живее само заради твоите молитви. Ти даже сам не подозираш, че точно ти държиш всичко на повърхността. Дяволът е откраднал главните позиции.

Дяволът е унищожил главните позиции в църквата. И една от тях - това е ходатайствената молитва и духовната битка. Видях как скърбеше Бог. Та даже и аз се покайвах, защото наричах пророчеството религия. Бог ми каза: Покай се, тъй като това съм Аз и всички те са мои деца. И когато издигах Моите хора в църквата, Моите лидери им затваряха устата. А това бяха истински пророци, не фалшификати”.

Повярвайте ми, фалшификати има колкото искаш.  Не говоря сега за фалшификата, сега става въпрос за истинското пророчество, което Бог е поставил вътре в теб. Първото правило е: ако чуеш така казва Господ, то вече не говори Господ. Ако вие някога се престрашите да кажете това, ще чуете: „Така казва Господ“ , то това не е Бог. На Бог не е естествено за заема нечий ум и да говори чрез него. Бог е казал, това е първата заблуда, това не е пророчество. Бог влага слово в теб и ти е даден шанс да го кажеш или не. Бог никога никой не прави зомби, тъй като това е противоестествено на Неговата натура.

Святият Дух ми показа, че в тези 2 години 2009 и 2010 Бог ще дава дарби и откровения, Той каза: ”Аз ще задействам такива дарби и ще стане такова движение на Святия Дух, че само духовния човек ще бъде в състояние да различава това, което е от Мен”. За да не попаднеш в заблуждения ти е нужно да се намираш в близки взаимоотношения с Бога. Вие не трябва да гледате на мен, нито църквата, нито на братята в Христа, а само и единствено на Бога.

      И само Той ще ви каже, къде е Той и къде не е Той. Точно сега започва възстановяването на дарбите в Църквата. Сега Бог ще направи всички позиции популярни. Виждане на видения, рисуване на пророчески картини, виждане и различаване на духовете, виждане на Неговата слава, тълкуване на езици - всичко това се връща в Църквата. И това са подаръците на Бога за нас. Той иска да ни ги подари. Отречете се от мнението, че пасторите и лидерите, това е тялото Христово. Тялото Христово, това сме всички ние, толкова различни, но допълващи се един друг. Кажете ми, на окото трудно ли му е да вижда? Представи си, че се събуждаш иокото казва: ”Ох, пак цял ден трябва да гледам!” Или ухото: ”Започна се, днес пак трябва да слушам!”

Знете ли на кой му е трудно да вижда? На ръката. Ако няма очи, ръцете ще трябва всичко да напипват. Представете си как ръцете ще се напрягат: цял ден трябва да ”виждаме”?  Знаете ли кой се мъчи на каквато и да е позиция? Този, който не е на своята позиция. Това не е неговата позиция, това не е Божият план за неговия живот, а е влязъл в нея, защото днес просто е популярно да бъдеш пастор. И ако ти си пастор и не допринасяш нищо, за да израстват хората духовно, тогава набери смелост и напусни тази позиция. Тя не е твоя…

Нашата сила, като Вселенска Църква, не е в това да направим всички пастори, лидери на хвалението или администратори на църквата. Бог иска да  доведе до баланс всички части на Тялото. Ето защо мощни служители претърпяват крах. Защото, например, при служител със силно слово, няма ходатайствен екип, няма разпознаване на духовете и няма хора, които да стоят за него в пролома. И затова езикът постоянно се излива. Гърлото е хубава част от Тялото, но повярвайте ми, съвсем не е най-важната. Ако се случи нещо със стомаха, то и гърлото ще се закашля. Затова ние с вас трябва да разбереме, че всеки от нас е част. Ти трябва да се гордееш в добрият смисъл на думата и да се наслаждаваш на своята позиция. Точно сега всички позиции при Бога са открити.

Понякога питаш някой: “Какво искаш?” Човек винаги иска това, което не трябва да иска. Затова и не е намерил. Затвори се и кажи : ”Господи, кой съм аз?” Ако си ухо - бъди ухо, ако си бъбрек, бъди такъв. “Ама така не се виждам”.  Затова е много важно. Вие разбирате ли, че окото никога не се мъчи да вижда. Ти цял ден ще гледаш и никога няма да ти омръзне. Краката ще ходят и никога няма да кажат: ” Как ми е омръзнало да ходя всеки ден!” Ще ходиш десетки години и нама да има проблем. Ти няма да се измъчваш на твоята позиция, защото ти си “крака “.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blagovestie
Категория: Поезия
Прочетен: 2894927
Постинги: 1061
Коментари: 8676
Гласове: 21461
Блогрол
1. ПРАВОСЛАВЕН ИНТЕРНЕТ КУРС /ПИК/
2. Мултилинеарна Библия с множество преводи, възможност за добавяне на бележки и куп благинки
3. Християнски ресурси (на руски)
4. Речник на Стронг - цялото Писание (на руски)
5. Филмът, променящ гледната точка на "180 градуса"
6. kolibka.com - филмите, които ме ориентират и образоват
7. Още за изучаване на Словото
8. От пиле мляко
9. Християнска литература, много, на руски език
10. Предание.ру
11. Огромна библиотека (руски език)
12. Линк към Православна енциклопедия (руски език)
13. Патристика (български език) Rado76-блог
14. Православно помагало - книги на български
15. Богословие - материали на български език
16. Тълкуване на Библията - Стар и Нов Завет от Лопухин (на руски език)
17. Пермакултура - Божият начин
18. Още ресурси за изучаване на Писанията (на руски език). Библията на иврит. Есхатология, тълкувания, препратки
19. Тора и изследване (на руски език)
20. Тора и коментари, библиотека (на руски език)
21. Иврит
22. Наследството от избрания народ за всички ни (Толдот.ру)
23. ! Мултипреводна Библия само през Windows
24. Тора с различни коментари, руски
25. Другият ми блог
26. Лекции ПИК и проповеди