Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
13.02.2012 16:56 - Ваксините - един "чудесен" начин за геноцид
Автор: blagovestie Категория: Видео   
Прочетен: 2908 Коментари: 12 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 
 


Напоследък ми прави все по-често впечатление една натрапчива реклама за ваксина срещу папилома вирус. Нещо от рода на "Аз ваксинирах своята дъщеря, а ти?". Дъщерята трябва да е на възраст между 9 и 12 години, точно когато се развива детеродната й система, към която е насочена тази ваксина. После... все повече ракови заболявания. Ужасен проблем със стерилитета, безплодието, ин витрото. Съвсем реални човешки драми и трагедии.

"Ваксини и ваксинки. Топлички още. Подарък. Задължителен подарък. Идвай насам, народе, че стана твърде много."

Знаете ли, че в българското законодателство, ако не ваксинираш детето си със задължителните ваксини, то няма как да бъде прието в детска градина, как да тръгне на училище (в първи клас изискват бележка за имунизация заедно с картона му) и ... няма да получавате детски.

А?

Голяма загриженост. На която ставаме свидетели ежедневно с перфектното обслужване от страна на здравеопазването. Профилактика - 10х. Психосоматиката - всеки ден с нови открития в полза на човечеството. Натурална храна, отгледана в перфектни условия. Изобщо - живот в едни идеална, съвършена среда. Грижа, грижа, грижа. От всякъде.

ПП: Не питайте моите деца от кога не са ваксинирани...
ПП 2: Мислете глобално!

www.youtube.com/watch
"Нация на ваксините", 2008, с български субтитри

www.youtube.com/watch

"Д-р Атанас Гълъбов. Какво не казват за ваксините" съвсем родната ни действителност












Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. candysays - :(((
13.02.2012 17:22
Моето тримесечно бебче засега има само първите задължителни ваксини, които се слагат още в родилния дом, веднага след раждането, но поради опледелени обстоятелства му ги направиха по-късно - като стана на два месеца. Тази седмица ни предстои и първата реимунизация. След ваксинация направи и нещо като алергична реакция - първата. (Поне така ми обясни една лекарка хомеопат - че е следствие от ваксината най-вероятно, при много бебета се получава едно и също и лекарите си знаят някои неща..)
Та чудя се и аз какво да правя вече с тия ваксини. Но сме се хванали на хорото и ще го играем до край сигурно.. Все се надявам да е за негово добро, да не му навредят, а да са му от полза тия ваксини. Във всеки случай сме решили с мъжа ми да му правят само задължителните, допълнителни - не (освен за някое екзотично пътуване, ако се наложи евентуално). Наистина човек трудно би се решил да ги откаже, защото едва ли не обрича детето си на аутсайдерство в нашето общество... Поне за институциите. А кой родител иска това за детето си?
цитирай
2. aidriell - http://aidriell. blog. bg/lif...
13.02.2012 17:25
http://aidriell.blog.bg/lifestyle/2011/10/14/vaksinite-vsichko-koeto-triabva-da-znaete-za-tiah-svinski-gr.835215
цитирай
3. blagovestie - Здравей, Криси!
13.02.2012 17:27
Не искам да те тревожа... Но машината действа и изцежда неумолимо, по всякакви начини, здравето и живота на хората.

Когато имаш време и желание, изгледай клипчетата и... избирай. Има още много информация по въпроса, ако се поинтересуваш. Поне докато АCTA не ни е стиснала за гърлата ;)

Иначе е ясно, че всеки от нас иска най-доброто за детето си. Трябва да знае кое е.
Прегръдки и да ви е здрав! :)
цитирай
4. blagovestie - Мдааа, благодаря ти за адекватния линк,
13.02.2012 17:38
aidriell!

Знанието често е плашещо. Но пък и жизнено необходимо.
цитирай
5. antoninus - Инфо за ваксините във ФБ
13.02.2012 17:45
За или Против задължителните ваксини http://www.facebook.com/#!/groups/161283897242551/

За въпросната ваксина Христо Цанков е публикувал материал: http://www.facebook.com/#!/groups/AerosolCrimes/doc/179643682076969/

"Защо обаче здравните власти не оповестят десетките смъртни случаи на млади момичета, ваксинирани срещу HPV (Human Papilloma Virus)?! Според информация на Барбара Лоу Фишър, директор на Националния център за информация относно ваксините, към днешна дата има 43 смъртни случая на млади момичета, стотици тежки увреждания, включително парализи и хиляди докладвани странични реакции! При това тази статистика може да се окаже само върхът на айсберга, след като редица млади девойки са загубили живота си в катастрофа, получавайки внезапен припадък и колапс по време на шофиране след поставената ваксина, а други са претърпяли сериозни наранявания и счупвания, падайки на пода и върху твърди предмети! В дадения клип на Барбара Лоу Фишър са показани семейни снимки на младо момиче на име Брук, починало след ваксинация срещу HPV: http://www.youtube.com/watch?v=N74UXwFvFrI&feature=related На 29 септември 2009 г. цитираният по-горе сайт съобщи за британска тийнеджърка, 14-годишната Натали Мортън, починала часове след като й била поставена ваксина срещу рак на маточната шийка. На следващия ден обаче пусна информацията, че според медицински "специалисти" все пак смъртта не била от ваксината!http://www.dnes.bg/health/2009/09/29/vaksina-sreshtu-rak-pogubi-mlada-britanka.78365 Вие преценете на кого да вярвате! На този линк може да видите кратък тв репортаж за случая: http://www.youtube.com/watch?v=lCnmUp2sKiY Ето и един клип на американската CBS, който разказва за Gabrielle Swank, получила тежки усложнения след направената й ваксина.http://www.youtube.com/watch?v=whnwNJA0mAg&feature=related"
цитирай
6. blagovestie - Благодаря ти за допълнението,
13.02.2012 18:11
antoninus!
цитирай
7. jabalka - Прочетох и гледах!
13.02.2012 18:27
Още преди доста време се радвах , че поради стечения - различни на обстоятелствата , не успявах да ваксинирам с голяма част от задължителните ваксини сина си...след време ми се изправиха косите когато проучих тези въпроси, дадох си сметка , че българските майки не са глупави , а просто искат да направят най- доброто за своите деца - просто са стриктни, не подлагат на съмнение мнението на специалист, или здравна институция - сложно е , винаги съществува страха от неизвестната вреда от нещо срещу което се чувстваш безсилен, без да е така, но това е въпрос на лично самочувствие или по скоро доверие на човека , спрямо човека който е самият той...!
Лека вечер и минути!
цитирай
8. blagovestie - Много правилно обобщи ситуацията, Ябълке,
13.02.2012 18:35
човек се чувства между чука и наковалнята и ти дават абсолютно противоположна информация, като във всички случаи обаче касае здравето и живота на детето ти. Права си и за този наш манталитет, макар че той неслучайно е възпитан такъв. Виж как не си търсим правата за нищо и търпим, търпим... Робска психика.

Но има доказателства за вредата и манипулациите с ваксините. Не от днес. Ако се поинтересуваш от евгеника - ще ти настръхне косата. Но и самите лекари, поне останалите истински загрижени за своите пациенти такива, а не от онзи тип, който те гледа в ръцете и торбите, твърдят, че ваксините най-малкото не вършат работа, да не говорим за вредата.

Благодаря ти! Лека и спокойна вечер и на теб :))
цитирай
9. gocho52 - Не се ваксинирам.
13.02.2012 18:48
Пия лимонада - лимон, мед , студен билков чай...
И ракия.
цитирай
10. blagovestie - Е това е рецептата за здраве и дълголетие,
13.02.2012 18:52
плюс движение, добронамереност, кефлийско отношение към всичко, което имаш и обич.

Да си здрав, Гоше! Евела :)
цитирай
11. osi4kata - хубав пост.
14.02.2012 01:32
моята противогрипна ваксина е - изцедени лимони, лимонов сок, мед, счукан джинджър и скилидка счукан чесън - объркват се заедно и се правят на сироп. След това сиропът се разрежда с вряла вода :). Наздраве! И никакви ваксини!
цитирай
12. blagovestie - Браво, Руми,
14.02.2012 11:06
само така :))
цитирай
13. kireza - "Златният милиард",ваксините,ГМО и т.н.
15.02.2012 10:55
Ваксините и ГМО разрушават имунната система,като ГМО предизвиква ракови заболявания на всички човешки органи!
Авторката е права че нашето правителство и "погребално" министерство са страшно "загрижени" за здравето на българските граждани,т.э. "загрижени" за изтребването на народа!!!
Много интересно е че от време на време "общественните грабежи"(поръчки) прекъсват доставките на най-животоспасяващите лекарства за онкоболните,за хемодиализа и др. и така хората си измират поголовно...
"погребалната" каса(здравната) измисля магистрали,пътища,пътеки и всякакви пътечки за ограбване и унищожаване на болните в България!
Цените на лекарствата по всички линии,пътеки и т.н. са в пъти по-високи от тези в Евросъюза!
ЗАЩО Е ЦЕЛИЯТ ТОЗИ УМИШЛЕН ГЕНОЦИД?
Има програма на световното бандитско правителство за намаляване числеността на населението на Земята до 1 милиард,за да стигат ресурсите на Земята за живият милиард!!!
В изпълнението на тази програма се промениха генетично СПИН(около 1971-1975г.),сега в Евросъюза се възкреси бубонната чума,която е унищожила половината население на Земята през средните векове,холандска лаборатория чрез генни промени създадоха вирус на грипа,който е способен да унищожи 100% от населението на Земята.
Света крачи с ускорени маршови крачки към самоунищожението под фанфарите на "демократичното" бандитско НАТО в Либия,Сирия а след тях ще бъдат Иран,Русия и накрая Китай и Индия!!!
В почти всички "бели" държави ваксините са с право на избор,но в "бананова" България те са задължение,защото нашите политбандити стриктно изпълняват заповедите на световното бандитско правителство!!!
Като че е време да грабнем автоматите???????
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blagovestie
Категория: Поезия
Прочетен: 2888190
Постинги: 1061
Коментари: 8676
Гласове: 21459
Блогрол
1. ПРАВОСЛАВЕН ИНТЕРНЕТ КУРС /ПИК/
2. Мултилинеарна Библия с множество преводи, възможност за добавяне на бележки и куп благинки
3. Християнски ресурси (на руски)
4. Речник на Стронг - цялото Писание (на руски)
5. Филмът, променящ гледната точка на "180 градуса"
6. kolibka.com - филмите, които ме ориентират и образоват
7. Още за изучаване на Словото
8. От пиле мляко
9. Християнска литература, много, на руски език
10. Предание.ру
11. Огромна библиотека (руски език)
12. Линк към Православна енциклопедия (руски език)
13. Патристика (български език) Rado76-блог
14. Православно помагало - книги на български
15. Богословие - материали на български език
16. Тълкуване на Библията - Стар и Нов Завет от Лопухин (на руски език)
17. Пермакултура - Божият начин
18. Още ресурси за изучаване на Писанията (на руски език). Библията на иврит. Есхатология, тълкувания, препратки
19. Тора и изследване (на руски език)
20. Тора и коментари, библиотека (на руски език)
21. Иврит
22. Наследството от избрания народ за всички ни (Толдот.ру)
23. ! Мултипреводна Библия само през Windows
24. Тора с различни коментари, руски
25. Другият ми блог
26. Лекции ПИК и проповеди